Nadine OK Run ook in hartje Hoorn

Foto: Nadine OK Run

Het is weer bijna zover! Op zondag 8 oktober start vanuit Scharwoude de negende en heel bijzondere editie van de Nadine OK Run. Naast het reguliere programma (1 km, 5 km en 10 km) is er een unieke halve marathon en historische stadswandeling door havenkwartier en hartje Hoorn.

Op verzoek van de wethouder van de gemeente Hoorn, Ben Tap, is de organisatie van de Nadine OK Run gaan nadenken over een mogelijkheid om, vanuit het dorp Scharwoude, de stad Hoorn ‘aan te doen’. Er is besloten er een unieke Halve Marathon van te maken. Zig-zag door het havenkwartier en de binnenstad van Hoorn!

Naast dit nieuwe onderdeel is er ook een historische stadswandeling door Hoorn georganiseerd voor de iets minder getrainde en atletische mens. Deze wandeling is 6,5 km door het hartje van Hoorn. Sportief bezig zijn en genieten van rijke VOC historie!

Er zijn ook weer een aantal BNers van de partij deze editie. Minister Blok van Veiligheid en Justitie zal meedoen met de Nadine OK Run en ook RTL’s Merel Westrik komt naar Scharwoude.

Inschrijven voor de Nadine OK Run is nog mogelijk tot 5 oktober. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen dit jaar gratis meedoen aan de Run.

Bron: Nieuws.nl (ANP)