MAKS’ Biomarkt

Foto: MAK Blokweer

MAKS’ Biomarkt is een kleinschalige, maandelijkse streekmarkt met biologische en duurzame (streek)producten bij MAK Blokweer. De markt van deze maand vindt plaats op zondag 24 september, van 10:00 tot 16:00.

De vaste kramen worden zoals altijd gevuld met groente en fruit van ProeVkantoor, kaas van Kaas Plaza, en brood van Bakkerij Raat.

In de wisselkraam vindt u deze maand onder andere de Spaanse olijfolie van Cantos Import en alles voor gezonde energie bij Life Energy. De invulling van de overige wisselkramen wordt binnenkort via de website van MAK Blokweer bekendgemaakt.

MAKS’ Biomarkt is elke laatste zondag van de maand van 10:00 tot 16:00, op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Tijdens de markt zijn het bezoekerscentrum, de kijkboerderij en het natuurpark geopend. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan.