Lichtjesavond

Foto: Lichtjesavond Bangert & Oosterpolder

Een magische avond gaat het worden, in de straten rondom de Kreek, op zaterdag 23 september. De vierde editie van de lichtjesavond Bangert en Oosterpolder staat in het teken van magie, muziek en dans, sprookjes en sport ! Er zijn, net als vorige jaren, diverse acts te zien. Uiteraard zullen alle bewoners van de wijk hun tuinen weer zo mooi mogelijk versieren om van lichtjesavond weer een bijzondere (buren)dag te maken.

De activiteiten zijn dit jaar gesitueerd in de straten rondom De Kreek . Op de bruggen, in het water, in de voortuinen, op de straat en op de parkeerplaatsen, kun je onder andere genieten van een magische show van NEMO (Amsterdam), een spectaculaire Freerun demonstratie, verlichte rollerskates en steltlopers en een prachtige bellenblaasshow. Ook kun je meezingen met het smartlappenkoor, op de foto in sprookjesland, een marshmallow roosteren bij het mystical fire en meedansen in een flashmob.

Doe mee en win!
Er zijn ook dit jaar weer twee prijzen te winnen. Er is een midweek of weekend kamperen te winnen (gesponsord door KarstenTravelstore) voor degene die zijn/haar tuin het mooist verlicht heeft. Voor de buren die minimaal 4 huizen op een rij hebben versierd, is er de straatprijs. Een avondje Wie is de Mol voor 10 personen. (gesponsord door MFA de Kreek) Een 4-koppige jury fietst tussen 20.00 – 22.00 uur door de hele wijk om de versierde tuinen te bekijken en te beoordelen. De winnaars worden op zondag 24 september tussen 13.00 -14.00 uur bekendgemaakt via de facebookpagina.

De aftrap van de lichtjesavond is om 19.45 uur op het podium bij MFA de Kreek. Van 18.30 – 19.30 uur kunnen kinderen zich laten schminken in de schminkfabriek in de Kreek, DJ Jelmer zorgt voor de muziek tijdens het schminken. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwsberichten, ga dan naar de facebookpagina van de lichtjesavond.
De organisatie van het jaarlijks terugkerende evenement is in handen van een aantal enthousiaste bewoners, stichting B&O en Stichting Netwerk. Voor de bewoners van de wijk dé gelegenheid om de sociale samenhang te vergroten.