Renata Gravendijk nieuw raadslid Hoorns Belang

Foto: Renata Gravendijk

Renata Gravendijk neemt het stokje over van Symen van der Meer als raadslid voor Hoorns Belang. Van der Meer is sinds 2012 raadslid. Bij de verkiezingen van 2014 was hij lijsttrekker. Hij kan het echter niet meer combineren met zijn werk als zelfstandig belastingadviseur. Gravendijk, die in het dagelijks leven zelfstandig webdesigner is volgt hem op tijdens de raadsvergadering van 26 september.

Renata Gravendijk is sinds 2013 actief in de fractie van Hoorns Belang als commissielid. De afgelopen jaren heeft zij zich intensief ingezet op talloze dossiers, zoals onderwijs, toerisme, economie en het behoud van onze historische haven en binnenstad. Gravendijk: “Als bewoner van de oude binnenstad ervaar ik dagelijks hoe mooi Hoorn is. Als raadslid wil ik mij onder andere inzetten voor het behoud van het onvervangbare historische karakter van Hoorn, zodat ook volgende generaties van bewoners en bezoekers hier nog van kunnen genieten.”

Het bestuur en de fractie van Hoorns Belang zijn verheugd dat Van der Meer zich in de toekomst wil blijven inzetten voor de partij. Van der Kleij (fractievoorzitter): “Wij zullen hem missen als raadslid, maar hebben begrip voor zijn besluit. Hij heeft zich voor de volle 100% ingezet voor Hoorn en heeft daarbij veel bereikt. Gelukkig hebben we aan Gravendijk een uitstekende vervangster die als commissielid haar sporen meer dan verdiend heeft. Wij wensen haar veel succes toe!”