Muziekproductiegroep Blanc Paper brengt eerste videoclip uit

https://www.youtube.com/watch?v=0ChXf9Vpb80&feature=youtu.be

28 juli 2017 is de videoclip ‘We zijn city’ van Blanc Paper in première gaan. Blanc Paper is een collectief van artiesten uit de regio Noord-Holland. De clip is opgenomen in Hoorn.

‘We zijn city’ is een pop nummer over het uitgaansleven van de artiesten. De mix tussen zang, rap, verschillende stijlen en culturen, maken dat het nummer als verassend wordt ervaren. De artiesten Kaithlyn en Quali doen het refrein en Jkasiman, Ro en Duister vullen de coupletten in. De beat is afkomstig van DJ groep Jackpackers en de song is afgemixed door Marcel van Ling van Mosound Productions.

Blanc Paper
Blanc Paper is een collectief van artiesten uit de regio Noord-Holland. De naam is ontstaan door het constant opzetten van nieuwe projecten. Vandaar de slogan ‘Every project starts on a blanc paper’. De groep maakt gebruik van meerdere partijen, genres en talen om hun product tot stand te laten komen. ‘We zijn city’ is de eerste van een reeks projecten die de groep zal droppen.

De videoclip is mede mogelijk gemaakt door: Wam Denim, Blue Tomato, Amsterdam Genetics, Manifesto Hoorn, Hoornse Damper, licht & Geluid verhuur Oostzaan en Blanc Paper. De clip is geschoten door cameraman Fred Baaren en wordt gedistribueerd door het label Combine Music.

De track is te downloaden op Spotify, iTunes, Soundcloud en andere bekende streaming sites.