‘Fiets ’m d’r over’ in Hoorn

Foto: Voor een mooie stad

Na de succesvolle lancering via de nieuwe stadscommunity ‘Voor een mooie stad’ hebben meer dan 900 inwoners laten weten het initiatief ‘Fiets ‘m d’r over’ van RoundTable 100 West-Friesland een goed idee te vinden. Het evenement gaat er nu definitief komen en vindt plaats op 8 september 2017 tijdens de Waterweek in Hoorn! Alleen de aankleding, de extra’s, het spektakel en de puntjes op de i hangen nog af van hulp die zeer welkom is.

Fiets ‘m d’r over is na jarenlang de Duckrace te hebben georganiseerd en het succesvolle Proud to be Oud, het volgende evenement van RoundTable 100 waar heel Hoorn voor warm loopt. Het belooft een spetterend evenement te worden à la ‘Te land, ter zee en in de lucht’. De opbrengst gaat naar het goede doel, te weten ‘Proud to be Oud 2018’. Dit is een fantastische dag voor de ouderen van Hoorn, die tijdens Proud to be Oud een hele dag in het zonnetje worden gezet.

Om van Fiets ‘m d’r over een groot succes te maken, zijn een aantal benodigdheden uitgezet in een afvinklijst die te vinden is op vooreenmooiestad.nl. Inmiddels hebben ruim 80 inwoners en ondernemers uit Hoorn een bijdrage geleverd en zijn de eerste items al afgevinkt. Kijk op vooreenmooiestad.nl waar jij een bijdrage aan kunt leveren. Je kunt je hier ook aanmelden als gesponsorde deelnemer, of misschien nog leuker, een vriend uitdagen en zijn of haar deelname cadeau doen.

‘Voor een mooie stad’ is bedoeld voor álle inwoners van Hoorn. De stad nóg aantrekkelijker maken, samenwerken aan leuke ideeën, evenementen organiseren en goede doelen steunen. Ook een idee voor een mooie stad? Meld je aan via vooreenmooiestad.nl