25.000ste bezoeker Zwembad de Wijzend

Foto: Optisport

Onder luid applaus werd onlangs de 25.000ste bezoeker van zwembad de Wijzend in Zwaag verwelkomd. Al vroeg in de ochtend kwam Toos Groot uit Zwaag niets vermoedend bij de receptie van het zwembad om een paar baantjes te trekken.

Toos is geen onbekende van het zwembad, ze zwemt al sinds 1972 bij de Wijzend en is een vaste bezoeker die heel regelmatig zwemt in De Wijzend. Ze ontving een bloemetje en een zwemabonnement voor het volgende seizoen uit handen van Pauline Roele van Optisport de Wijzend.

Meer activiteiten
Pauline Roele van Optisport vult aan dat het goed gaat met het zwembad en dat er steeds meer activiteiten voor allerlei doelgroepen worden georganiseerd. Zo bieden zij aankomende zomervakantie de zwemleskinderen uit het binnenbad de mogelijkheid om verder te gaan met de zwemlessen in het buitenbad. Er kan gekozen worden voor een 3-weekse- of 6-weekse zomercursus. Daarnaast wordt aankomende week (zondag 16 juli tot en met donderdag 20 juli) de Zwem4daagse georganiseerd waarbij er flink uitgepakt wordt met randactiviteiten en zijn er iedere dinsdag en donderdag in de zomervakantie van 14:00 tot 16:00 uur extra activiteiten voor de kinderen.

Overige activiteiten op een rij;
30 juli: Beestenboel – neem je opblaasbeest mee naar het zwembad.
12 augustus: Oud Hollandse spelletjes
27 augustus: Blast Zone Water Nerf Games
30 augustus: volleybal en voetbaltoernooi op het veld
31 augustus: Zed komt terug van vakantie
3 september: Hondenplons + einde seizoen