Doe mee met muziekvoorstelling in het oude Philipsgebouw

Foto: Op Roet

Op Roet gaat een nieuwe muziektheatervoorstelling maken in het oude Philipsgebouw aan de Holenweg in Hoorn van 21 september tot en met 1 oktober 2017. Een bijzondere voorstelling gebaseerd op ware gebeurtenissen van een Hoornse cowboy; we noemen hem Ed van Hoorn.

Hij werkt al 25 jaar in verschillende oorlogsgebieden in het Midden-Oosten. Hij bouwt vluchtelingenkampen, hij zorgt, hij vloekt én hij hijst graag de Nederlandse vlag op bijzondere plekken. Een voorstelling waarin deze onconventionele eenling strijdt tegen bestaande systemen.

Deze systemen wil Op Roet graag verklanken met circa 30 zangers/zangeressen. Een voorstelling ook waarin een spreekkoor en filmbeelden het verhaal van Ed van Hoorn verder ondersteunen, tegenspreken en voortstuwen.

Componist/dirigent bij deze locatie voorstelling is Arnoud Lansdaal, hij zet de taal om in muziek en maakt met jullie een fantastische soundscape. Het script is van Ingrid Docter en regisseur is Lyda Tijsen.

Lijkt het je een uitdaging om in 10 repetities in een spraakmakende locatievoorstelling te staan? Geef je dan op voor onze infobijeenkomst op maandagavond 29 mei, aanvang 19.30 uur, locatie Philipsgebouw aan de Holenweg in Hoorn. Mail met [email protected] vermeld je naam, leeftijd + wel/geen zangervaring.