BOEK10 in Schouwburg Het Park

Foto: Godijn Publishing

De Hoornse uitgever Godijn Publishing (GP) lanceert in Park Schouwburg Hoorn tien boeken van veelbelovende schrijvers. Een project waar de auteur niet alleen het spannende pad naar de lancering bewandelt, maar samen met negen anderen. GP lanceert groots, tijdens het schrijfevenement BOEK10 op 6 mei in Park Schouwburg Hoorn.

BOEK10
BOEK10 is een project waar plaats is voor slechts tien veelbelovende auteurs. Tien manuscripten zijn gekozen die variëren in genre en schrijfstijl, waardoor het een boeiend geheel is. Van een Engelse roman tot een SciFi. Van debutant tot ervaren schrijver. Het belangrijkste criteria, voor de keuze van de boeken, is dat GP gelooft in de boeken en de schrijver. Door tien verschillende boeken gezamenlijk te lanceren, deel je elkaars krachten; je inspireert, leert en vult elkaar aan. De schrijvers komen uit heel Nederland.

Schrijversdag
BOEK10 wordt gelanceerd tijdens een schrijversdag. Een dag in het teken van schrijven, boeken en schrijvers. Volg een schrijfworkshop (neem pen en papier mee), de voorstelling: INSPIRATIE, win een publicatie, pitch jouw manuscript, ontmoet auteurs, boekrecensenten, de poëzie jukebox, en nog veel meer… de schrijversdag eindigt met een spectaculaire boeklancering. Leun achterover in de pluchen theaterstoel en dompel onder in de wereld van de schrijver.

Auteurs BOEK10
De auteurs komen uit heel Nederland. Janneke Bazelmans – Herpt (NB), Sonn Franken – Bergen op Zoom (NB), José van Winden – Schipluiden (ZH), Motell Rijnen – Breda (NB), Alice Bakker – Oude Wetering (OV), Aloysius Keller – Den Haag (ZH), Johan Klein Haneveld – Delft (ZH), Lieve van den Berg – Sijbekarspel (NH), Will van Bree – Simpelveld (LB) en Onno-Sven Tromp – Amsterdam (NH). Auteurs die elkaar vooraf niet kenden en door dit project het solistische pad als schrijver kunnen delen.