Biomarkt keert terug in een nieuw jasje

Foto: MAK Blokweer

Binnenkort keert MAKS’ Biomarkt, de biologische streekmarkt van MAK Blokweer, terug van winterstop. Er verandert wel het een en ander: de markt vindt voortaan plaats op de laatste zondag van de maand. De eerste MAKS’ Biomarkt van 2017 vindt plaats op zondag 26 maart.

De essentie van MAKS’ Biomarkt blijft onveranderd. Het gaat nog altijd om een streekmarkt met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers. De vaste verkopers van brood, groente, fruit en kaas zijn van de partij, plus één of meer wisselkramen die elke keer door een andere ondernemer gevuld worden.

Wat er wel verandert, is dat de markt niet langer wekelijks op vrijdag plaatsvindt, maar op elke laatste zondag van de maand. De organisatie hoopt in het weekend meer mensen de gelegenheid te kunnen geven de markt te bezoeken. En door de frequentie terug te schroeven van wekelijks naar maandelijks krijgt de markt op termijn ruimte om te groeien.

MAKS’ Biomarkt vindt elke laatste zondag van de maand plaats tussen 10:00 en 16:00 op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Honden zijn niet toegestaan. Voor meer informatie: 0229 266344 of [email protected]