Kledingruilbeurs Zwaag

Foto: Kledingruilbeurs Zwaag

Kom ook naar de Kledingruildag op zondag 9 april! Dan is, alweer voor de vijfde keer, een ruildag bij Kledingruilbeurs Zwaag. Je kunt dan vanaf 11 uur andere kleding uitzoeken voor de punten die je hebt gekregen voor de dames- of herenkleding die je al eerder hebt ingeleverd.

Dus zoek nu je kledingkast uit! En lever alle kleding (voor volwassenen) die je niet meer draagt maar nog wel draagbaar is, in bij Kledingruilbeurs Zwaag. Je kleding kan je inleveren tot en met zaterdag 18 maart. Een afspraak voor het inleveren kan je maken door een e-mail te sturen naar [email protected] of een bericht te sturen via de pagina op Facebook: KledingruilbeursZwaag

Wil je het werk van Kledingruilbeurs Zwaag steunen? Word dan vriendin voor maar €7,50 per jaar. Daarvoor mag je de avond vòòr de Ruildag komen ruilen en krijg je korting op verschillende artikelen en workshops van de sponsors.

Kledingruilbeurs Zwaag is op zoek naar sponsors. Ben jij of ken jij iemand of een bedrijf, die dit werk een warm hart toe draagt en hen wil ondersteunen? Neem dan contact op met kledingruilbeurs Zwaag.

Wil je op de hoogte gehouden worden van deze activiteiten? Like en volg dan de Facebookpagina. Dan mis je nooit een kledingruildag!