SG Newton organiseert benefietdiner voor Keniaanse leerlingen

Foto: SG Newton

SG Newton in Hoorn organiseert een (h)eerlijk 4 gangen diner voor het onderwijsproject in Kenia van The Style Foundation. Op donderdag 2 maart zorgt de school samen met restaurant Die Drie Haringhe uit Enkhuizen en Sven The Pianoman voor een onvergetelijke avond. Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan via [email protected].

Na het succes van vorig jaar heeft SG Newton besloten ook dit jaar weer een benefietdiner voor de Keniaanse leerlingen te houden. Dit evenement biedt de leerlingen van de Cooking Skills klas een mooie praktijkervaring. En het biedt de leerlingen in Kenia een kans om een opleiding te volgen en aan een hoopvolle toekomst te werken.

Programma
Het diner is in de sfeervol aangeklede school, waar leerlingen van De Cooking Skills klas het diner bereiden en serveren. Dit gebeurt onder leiding van topkok Ben Eggink van restaurant Die Drie Haringhe uit Enkhuizen. Tijdens het diner kunnen de gasten genieten van een afwisselend programma met live muziek van onder andere Sven The Pianoman. Het is een avondvullend programma van 18.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur).

The Style Foundation
The Style Foundation is een Westfriese stichting met CBF/ANBI-status die is opgericht om in Afrika met de Maasaï een duurzame economie te starten. De afgelopen jaren heeft de stichting samen met de lokale bevolking en hulp van vele vrijwilligers een hotelschool gebouwd in het kader van een onderwijsproject. Samen met en op initiatief van de lokale bevolking is dit project tot stand gekomen.

Kosten en aanmelden
De kosten voor het 4 gangen diner, inclusief drankjes, zijn € 57,50 per persoon. Er is beperkt plaats. Meld u daarom op tijd aan via [email protected]. Vermeld daarbij het aantal personen, uw naam, telefoonnummer en eventuele bijzonderheden. Voor meer informatie gaat u naar www.thestylefoundation.nl/benefietdiner.