Sponsor obstacle run voor Inloophuis Pisa

Foto: Battle4life

Schrijf nu in voor de Battle4Life 2017! Deze sponsor-obstakelrun wordt georganiseerd voor en door Inloophuis Pisa. Dit is een gastvrij huis voor mensen uit West-Friesland met kanker, hun naasten of hun nabestaanden. Je kan er terecht voor een goed gesprek, diverse activiteiten of lotgenotencontact. De Battle4Life is op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei en vindt plaats in en om het Julianapark in Hoorn. De opbrengst gaat nar inloophuis Pisa.

Dit jaar zijn er meer obstakels en er zijn ook een paar nieuwe obstakels, dus weer een nieuwe uitdaging. De sponsor-obstakelrun heeft een laagdrempelig karakter, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen die Inloophuis Pisa een warm hart toedragen. De Battle4Life heeft vier categorieën: kids, pro’s (oftewel goed getrainde sporters), recreanten en bedrijventeams (max. 8 deelnemers per team). Het totale parcours heeft verschillende afstanden: 3 km voor kids, 6 km, 12 km of 18 km (2 of 3 rondjes) en het telt zo’n 24 obstakels per ronde.

Inschrijven
Van 4 februari tot en met 4 april 2017 geldt de voorinschrijving voor de ‘early birds’. Deelnemers kunnen inschrijven via www.battle4life.nl/inschrijven. Deelname voor kinderen (8-12 jaar) kost € 10,-, jongeren (13-18 jaar) kost € 15,- en volwassenen € 25,-. Een (bedrijven)team kan met maximaal 8 personen deelnemen, de kosten bedragen € 200,-. Na 4 april gaat de prijs omhoog met €2,50 voor de jongeren en €5 voor de volwassenen. Naast het betalen van inschrijfgeld wordt deelnemers ook verzocht om sponsorgeld op te halen; het doel is immers zoveel mogelijk geld op te halen.

Voorbereid van start
Wil je goed voorbereid van start gaan? Bij de organisatie zijn diverse (personal) trainers betrokken, waar je als deelnemer kan voorbereiden op de Battle4Life. In Hoorn zijn dat: Bikkeltraining (Ronald Vos), Bootcamp Company (Zeger Schoenmaker), Lijfstijlcoach Hoorn (Sonja Koomen). Zij helpen je in enkele tot meerdere weken, afhankelijk van je eigen conditie, voor te bereiden op je deelname. Uiteraard kan je bij andere trainers in West-Friesland ook vragen je te helpen voorbereiden op je deelname.