Word vriend van VRIJ

Foto: VRIJ Festival

Stichting VRIJ Festival, de organisatie achter het gelijknamige bevrijdingsfestival in Hoorn, introduceert een speciaal ambassadeursprogramma. Vanaf nu kunnen (Beste) Vrienden van VRIJ doormiddel van een kleine donatie een e-ticket kopen op de website www.vrijfestival.nl, wat diverse voordelen oplevert. De stichting wil hiermee de betrokkenheid van bezoekers vergroten en nog grootser uitpakken dan afgelopen jaren.

Vriend van VRIJ
Met een kleine bijdrage van €10,- of €25,- kunnen mensen Vriend van VRIJ of Beste Vriend van VRIJ worden. Een Vriend van VRIJ ontvangt een goodiebag, welke af te halen is op het festival tussen 12:00 en 22:00 uur op het Kerkplein. Daarnaast wordt Stichting VRIJ Festival gesteund, wat enorm wordt gewaardeerd.

Een Beste Vriend van VRIJ steunt ook het festival en kan op 5 mei een goodiebag ophalen op het Kerkplein. Daarnaast is een Beste Vriend van VRIJ één van de genodigden op de 55 dagen voor 5 mei borrel op zaterdagavond 11 maart in Het Huis Verloren (binnenstad Hoorn). Het is een avondvullend programma met muziek en een exclusieve preview van de programmering dit jaar op VRIJ Festival.

Via de website www.vrijfestival.nl is het mogelijk om een e-ticket aan te schaffen en (Beste) Vriend van VRIJ te worden.