WF Advocaten – Spreken uw taal

Foto: WF Advocaten

Kent u het Hoorns Advokatenkollektief nog? Opgericht in 1982 met als missie: goede en betaalbare rechtshulp voor iedereen. Sinds de oprichting is er veel veranderd in de maatschappij, in de wereld van de advocatuur en op het Hoornse kantoor. Daarom is het tijd voor een nieuwe naam: WF Advocaten.

Advocaten van (N)u!
WF Advocaten heeft een sterk team met drie advocaten die ieder hun eigen specialisme hebben. Mr. Sunita Bhagwandin: “Samen zijn we sterk. Dat geldt voor ons als team én voor onze klanten. Wij werken samen met u naar een oplossing toe, u moet begrijpen waar het over gaat. Wij spreken de taal van de klant waardoor u weet waar u aan toe bent. Duidelijkheid is belangrijk.”

Iedereen heeft recht op een advocaat
De missie is gelijk gebleven. WF Advocaten biedt juridische oplossingen voor iedereen die dat nodig heeft, ongeacht de portemonnee. “Van oudsher is ons kantoor gespecialiseerd in het bijstaan van mensen met een minimaal inkomen. Deze rechtshulp wordt dan (deels) gefinancierd door de overheid. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een goede advocaat kan inschakelen, ook als je inkomen (net) boven een bepaalde grens ligt. Alle klanten profiteren dus van onze efficiënte aanpak. Wij schrijven uren niet met een vork. Niet alleen in Hoorn, ook in heel Westfriesland (WF) en ver daarbuiten. Vandaar de nieuwe naam”, aldus mr. Maaike van Espen.

Gratis spreekuur
“Met ons gratis inloopspreekuur en telefonisch spreekuur houden we de drempel letterlijk en figuurlijk laag”, vertelt mr. Laura Wagemaker, “iedereen met een juridisch probleem kan langskomen voor een adviesgesprek. Dat is WF Advocaten.”

Het gratis inloopspreekuur is iedere maandag tussen 11.00 uur en 12.00 uur of iedere laatste donderdag van de maand van 18.00 uur tot 20.00 uur. Het telefonisch spreekuur is elke donderdag tussen 14.00 uur en 15.00 uur. Komt dat u niet uit? Bel of mail ons via 0229-238404 en [email protected] Kijk op www.wfadvocaten.nl voor meer informatie.