Stumpel genomineerd voor de Van der Valk Retailprijs

Foto: Westfries Ondernemersgala

Boekhandel Stumpel is genomineerd voor de Van der Valk Retailprijs. De Van der Valk Retailprijs is een publieksprijs waarbij doormiddel van stemmen mede bepaald wordt welke kandidaat de beste winkel van West-Friesland is. Er kan tot en met 9 februari een stem worden uitgebracht via www.wfgala.nl. De winnaar wordt tijdens het Westfries Ondernemersgala, op 9 februari in schouwburg Het Park bekend gemaakt.

De onafhankelijke jury bestaat uit 9 leden met grote kennis van het Westfries Bedrijfsleven en wordt met name geworven op niveau van directie en bestuur. Deze jury maakt in de eerste ronde een voorselectie van drie kandidaten en dit jaar is Stumpel zeer vereerd één van de drie genomineerden te zijn. Het zwaartepunt bij het beoordelen van deze prijs ligt op strategisch beleid, het functioneren van de winkelformule en het innovatief gehalte van de retailer. Daarnaast richt de jury zich op uitstraling, service, personeel en beleving.

Boekhandel Stumpel, wie kent het niet? Het familiebedrijf bestaat al sinds 1880 en is met 10 winkels een begrip in Hoorn en omstreken. Met de vierde en vijfde generatie aan het roer wordt het bedrijf door kennis en verjonging de toekomst in geleid. Onder de meer dan honderd medewerkers zijn medewerkers langer dan 20 jaar in dienst geen uitzondering.

Stumpel blijft in beweging. Een greep uit de ontwikkelingen van de afgelopen jaren: een kinderboekenbos, twee koffiebars genaamd Boek & Boon in zowel Hoorn als Almere en een volwaardige webwinkel voor zowel de zakelijke als particuliere klant.