5e Europese Campingbeurs in Zwaag

Foto: Foter

De zomer is alweer even geleden, maar dat betekent dat de volgende zomer steeds dichterbij komt! Ben jij jezelf al aan het oriënteren op je volgende vakantiebestemming? Kom zaterdag 28 januari naar de 5e Europese Campingbeurs in Zwaag!

Karsten Travelstore heeft de leukste campingeigenaren verzameld uit heel Europa om jou de fijnste kampeeradresjes van 2017 te presenteren. De kampeerwinkel zal voor deze gelegenheid omgetoverd worden tot een heuse campingbeurs en zal garant staan voor een flink portie kampeerkriebels. Maak kennis met het gezicht achter de camping en ontdek wat de kracht van elke camping is. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar rust, ruimte en natuur? Of juist naar gezelligheid en activiteit? De ongedwongen sfeer in de winkel, de enthousiaste exposanten en het persoonlijke contact zorgen ervoor dat je een goede indruk krijgt van de campings.

Demonstraties
Naast de campings die zich presenteren zullen er ook diverse demonstraties plaatsvinden. Zo zal er een professional zijn die de mogelijkheden zal demonstreren van de Cobb barbecue en zullen de makers van Karsten Tenten op gezette tijden laten zien met welk gemak je een Karsten Tent opzet en afbreekt. Daarnaast is er een doorlopende voortentenshow. Hierdoor is de beurs interessant voor zowel tentkampeerders als mensen met een camper of caravan.

Diversiteit
Van kamperen bij de boer tot charmecampings, en van Franse familiecamping tot verrassende plekjes in de ongerepte natuur van Zweden, Polen of Tsjechië. Met ruim 50 exposanten is het aanbod ruimer dan ooit tevoren. Liever een kampeervakantie in eigen land? Ook de Nederlandse campings zijn goed vertegenwoordigd op de Europese Campingbeurs. Het leukste aan de beurs is het aanbod dat niet alleen bestaat uit grote campings maar vooral veel kleinere campings die je niet snel zult vinden op bekende vakantiebeurzen of in dure campinggidsen. Laat jezelf verrassen op 28 januari! Van 10 tot 17.00 uur in de Karsten Travelstore aan de Factorij 9 in Zwaag. De toegang is gratis.