Vacature: Account Manager Nieuws.nl

Foto: CC0

In gemeentes (inmiddels meer dan 60) door heel Nederland werkt Nieuws.nl met lokale beheerders die verantwoordelijk zijn voor het regionale nieuws. Op deze manier wordt aan een organisatie gebouwd die in heel Nederland relevant regionieuws verzorgt en daarmee ook voor lokale bedrijven een interessant advertentiemedium is. De centrale organisatie bestaat inmiddels uit 11 man.

Functie

Als commercieel account manager praat je met potentiƫle en bestaande klanten op verschillende niveaus. Je klanten en prospects komen uit uiteenlopende branches en hebben verschillende doelstellingen. Jij moet de klant begrijpen, een relatie opbouwen en met de juiste aanpak zijn doelstellingen vertalen naar concrete advertentie proposities voor Nieuws.nl. Meer lezen over deze vacature? Dat kan hier!