Simon Verberne opent Etos Kersenboogerd

Foto: Etos Kersenboogerd

Voortaan kunnen de inwoners van de Kersenboogerd terecht bij Etos in hun eigen wijk. Daar gaat in het winkelcentrum op zaterdag 19 november een gloednieuwe Etos open.

De winkel is ruim van opzet, heeft een moderne uitstraling en biedt een gevarieerd assortiment. Winkelmanager Karin Verberne nodigt iedereen uit de nieuwe Etos te bezoeken. “Speciaal ter gelegenheid van de opening hebben we leuke activiteiten en geweldige acties. Zo is er op de openingsdag een visagist in de winkel die advies geeft. Klanten kunnen zich ook gratis laten opmaken.”

De winkel is van het bekende familiebedrijf Verberne dat op deze plek sinds 1980 een drogisterij heeft en nu verdergaat met Etos. De grondlegger van het bedrijf, Simon Verberne, knipt op zaterdag 19 november om 9.00 uur het lintje door. Alle medewerkers, van wie er sommige al jaren in de winkel werken, zijn daar uiteraard bij. Klanten die de opening mee willen maken, zijn ook van harte welkom.