Informatiebijeenkomst over AD(H)D bij volwassenen

Foto: Amenclinics_photos

Op maandag 12 september organiseert GGZ Noord-Holland-Noord in samenwerking met de gemeente Opmeer een informatieavond ‘Volwassenen met AD(H)D’. De bijeenkomst is van 20.00 tot 22.00 uur en vindt plaats in de bibliotheek van Opmeer. Familieleden, direct betrokkenen en geïnteresseerden zijn van harte welkom!

AD(H)D is een veelvoorkomend gezondheidsprobleem. Het komt zowel bij kinderen als bij volwassenen voor. AD(H)D heeft niet alleen invloed op het leven van de persoon in kwestie, maar ook op dat van zijn of haar omgeving. Als AD(H)D onderkend wordt en behandeling wenselijk is, komen veel mensen uiteindelijk in aanraking met de geestelijke gezondheidszorg. Dan ontstaat vaak een behoefte om antwoorden te krijgen op veel vragen.

Praktische informatie
Mevrouw T. Kleijer, gz-psycholoog van Amici Zorgt, houdt een inleiding. Daarnaast vertelt een ervaringsdeskundige wat hem helpt om met deze klachten te leven. Er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen.

Maandag 12 september 2016
Van 20.00 tot 22.00 uur
Bibliotheek Opmeer, Breestraat 15

Aanmelden
De entree is €3,-. Reserveren is gewenst en kan via de receptie van GGZ Noord-Holland-Noord in Hoorn. U kunt hen bereiken via telefoon: 088 65 65 010 (u kunt vragen naar locatie Hoorn).