Vrijwilligers gezocht

Foto: GGZ

Wilt u iets betekenen voor mensen met psychiatrische klachten? GGZ Noord-Holland-Noord is in de omgeving van Hoorn en Medemblik op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

U kunt bijvoorbeeld cliënten een luisterend oor bieden, samen een wandeling maken, een terras bezoeken, een gezamenlijke hobby delen of meegaan naar een instantie.

Door uw inzet als vrijwilliger vergroot u het sociale netwerk van cliënten. Ook ontlast u de mantelzorger, die hun familielid of vriend(in) vaak al veel ondersteuning biedt met allerlei hand- en-spandiensten. Heeft u interesse? Meld u dan aan als vrijwilliger!

U werkt als vrijwilliger nauw samen met medewerkers van het wijkteam in Hoorn of Medemblik. Het wijkteam van GGZ Noord-Holland-Noord biedt zorg aan mensen die thuis wonen en behandeling krijgen voor hun psychiatrische problemen. U wordt door het team ondersteund en er zijn diverse cursusmogelijkheden.

Aanmelden of meer informatie
Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van de maatschappelijk werkers: Carolien Appelman-Scheer, bereikbaar via 06-53321168, [email protected] of Claire van Wieringen, bereikbaar via 06-20931419, [email protected] vertellen u graag meer!