Benefietdiner SG Newton voor Kenia

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Foto: The Style Foundation

Op donderdag 25 februari organiseert SG Newton in Hoorn, een 5-gangen diner in samenwerking met Restaurant Marque. Dit diner wordt gehouden in L‘Orangerie, het restaurant van de school, en begint om 18.00 uur. De volledige opbrengst van het diner gaat naar een onderwijsproject in Kenia van The Style Foundation.

Leerlingen van de Cooking Skills klas bereiden samen met chef kok Mark de Korte van Restaurant Marque in Hoorn een uitgebreid diner voor € 37,50 per persoon. Naast het diner is er een afwisselend programma met muziek- en dansoptredens en een veiling met mooie kavels om op te bieden.

De leerlingen van Cooking Skills zijn betrokken bij de organisatie, het bereiden en serveren van het benefietdiner. Dit evenement biedt hen een mooie praktijkervaring. De opbrengst van het diner gaat naar een goed doel: The Style Foundation. Met de opbrengst van het benefietdiner wil de stichting meer leerlingen in Kenia een kans geven om een opleiding te volgen en aan een hoopvolle toekomst te werken.

The Style Foundation
The Style Foundation is een Westfriese stichting met CBF/ANBI-status die is opgericht om in Afrika met de Maasaï een duurzame economie te starten. De afgelopen jaren heeft de stichting samen met de lokale bevolking en hulp van vele vrijwilligers een hotelschool gebouwd in het kader van een onderwijsproject. Samen met en op initiatief van de lokale bevolking is dit project tot stand gekomen. Naast deze school komen er ook een technische school, buurthuis en een ziekenhuis.

De kosten voor het 5-gangendiner zijn € 37,50 per persoon, inclusief drankjes. Het restaurant L’Orangerie, Dampten 22, opent de deuren om 17.30 uur. Het diner duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Aanmelden via [email protected] of telefonisch bij SG Newton, telefoon 0229 552 010. Meer info: www.newton.atlascollege.nl, www.thestylefoundation.org