Sara Kroos signeert in Hoorn!

Foto: Jos van Zetten

Op dinsdag 8 december van 16.00 tot 17.00 uur signeert Sara Kroos haar boek ‘Als ik het niet kan, kun jij het ook!’ in boekhandel Stumpel aan de Grote Noord in Hoorn.

Cabaretière Sara Kroos vertelt in haar boek op humoristische wijze en vooral enorm eerlijk over haar jarenlange strijd met de kilo’s. Verhalen over de liefde voor eten over zoete troost worden afgewisseld met verhalen over honderd mislukte dieëten en nog meer mislukte tips.

De recepten zijn van patissier Francis van Arkel, en zijn zorgvuldig afgestemd op de ontroerende en grappige momenten die Sara omschrijft die om taart vragen. Taart bij blijdschap en verdriet, om te vieren en te troosten. Een koffie-pepertaartje bij een verhaal over een vriendin met een burn-out en het perfecte chocoladetaartje tegen liefdesverdriet.