Playmobil in Sinterklaasoptocht

?
?
Foto: Museum van de 20e eeuw

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan komt Sinterklaas weer in het land. Dit jaar zal het Museum van de 20e Eeuw voor extra opwinding zorgen tijdens de intocht van Sinterklaas in Hoorn. Begeleid door twee Pietjes zal een levensgroot Playmobil-figuur op een bakfiets meerijden in de optocht.

Het museum deelt de kinderen ook een rugzak uit met daarin een bon voor 20% korting op de entree van het museum en in de museumshop waar ook veel Playmobil te koop is.

Daarnaast vinden ze in hun rugzak een kleurplaat. Bij de kleurwedstrijd kunnen kinderen prachtige prijzen winnen. De combinatie van Sinterklaas, cadeautjes en een levensgroot figuur van het populairste speelgoed van vele kinderen! Het wordt toch niet mooier dan dat?

De intocht is altijd weer een feestelijk gebeuren. Met duizenden gelukkige kinderen die op de kaden reikhalzend staan uit te kijken. Daar komt hij! Hoorn heeft geluk dat het zo mooi gelegen is aan het Markermeer. Daardoor is de aankomst van de stoomboot altijd een spannend en magisch gezicht. Dus kom allemaal naar de intocht kijken!

En als u dan toch in de haven bent, dan is het maar een klein stukje lopen naar het Museum van de 20e Eeuw op het Oostereiland.