Nieuw initiatief voor Grote Kerk

Foto: Fletcha Eventures

De nieuwe huurders van de Grote Kerk in Hoorn, Fletcha Eventures, beloven er een mooi nieuw concept van te maken. Vanaf 8 januari 2016 zullen in de Grote Kerk een Winterfoodmarket en het Wintershoppen worden geïntroduceerd.

Het huurcontract is afgelopen week getekend voor de duur van 5 jaar. De ondernemers van Fletcha Eventures hebben een droom voor ogen waarin de Grote Kerk het kloppend hart van Hoorn is, een Grote Kerk waar zowel bewoners als ondernemers zich thuis voelen. Het concept “Wij maken werk van de Grote Kerk” moet deze droom gaan verwezenlijken.

De Winterfoodmarket en het Wintershoppen zullen vanaf 8 januari tot en met 28 februari elke vrijdag, zaterdag en zondag open zijn van 10.00 tot 22.00 uur. Het eerste weekend van maart zal in de Grote Kerk in het teken staan van het Wijnfestival Hoorn.

De invulling van deze concepten is op dit moment nog geheim. Fletcha Eventures wil ondernemers en bewoners van Hoorn graag mee laten denken met dit initiatief. Meer informatie hierover vindt u op de website www.degrotekerk.nl.