Supermarkt, winkels en appartementen in Bangert en Oosterpolder

Foto: Bangertenoosterpolder.net

De tijdelijke DEEN supermarkt in Bangert en Oosterpolder gaat plaats maken voor een officiële vestiging. De koopovereenkomst is hiervoor ondertekend. Naast een supermarkt is in het winkelcentrum 800 m2 beschikbaar voor meerdere, kleine winkels. Het centrum vestigt zich naast De Kreek tussen de Meetketting en De Strip.

Inmiddels telt de wijk zo’n 4500 bewoners waar een permanente supermarkt en winkels voor gebouwd worden. “Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat de Bangert en Oosterpolder een echt centrum krijgt. De Kreek vormt straks samen met de supermarkt en winkels het hart van de wijk. We weten dat bewoners deze voorzieningen missen. Daar komt verandering in. Hiermee wordt de wijk ook voor toekomstige bewoners nog aantrekkelijker”, aldus wethouder Michiel Pijl.

Wonen

Boven de supermarkt en de winkels bouwt Woningstichting Het Grootslag in totaal ongeveer 50 (zorg)appartementen. Dit zijn appartementen voor senioren, waar Wilgaerden zorg aan gaat leveren.

Naar verwachting kan de supermarkt in de eerste helft van 2017 haar deuren openen en kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen in de appartementen.

Lees ook: