Hotel Van der Valk ‘Beste Congreslocatie’

Foto: pr

Hotel van der Valk heeft een zilveren award binnengesleept op maandag 13 april tijdens de uitreiking van Beste Congreslocatie van het jaar 2014! Het hotel aan de A7 was een van de zeventien genomineerden.

De verkiezing ‘Beste Congreslocatie van het Jaar’ wordt jaarlijks georganiseerd door het vakmagazine Meetings, een uitgave van BMG Business B.V. Ieder jaar nomineert het redactieteam van het vakblad Meetings, congreslocaties uit het hele land op basis van de criteria ligging, bereikbaarheid, inrichting, catering en service.

Perfecte locatie

“Door de centrale ligging en ruime en flexibele zaal is Van der Valk Hotel Hoorn de perfecte en ideale locatie voor het organiseren van grote- en meerdaagse evenementen. De zestien modern ingerichte zalen (inclusief de bioscoop zalen) zorgen voor een succesvolle bijeenkomst. Door de samenwerking met de bioscoop, gevestigd in hetzelfde complex, kan er ook gebruik worden gemaakt van de bioscoop zalen voor bijvoorbeeld product lanceringen en presentaties. Overal zijn de nieuwste technologische snufjes ingebouwd. Presentaties kunnen zo vanaf uw smartphone of tablet vertoont worden op het scherm”, geeft de organisatie van het hotel aan.

Ook voor personeelsfeestjes, workshops en borrels biedt het hotel vele mogelijkheden. Zo is het mogelijk in de koffie bar Chiccio een Barista workshop te organiseren, in de Compagnie bar een Cocktailworkshop te volgen. Het hotel staat daarnaast open voor eigen ideeën.

Meerdere onderscheidingen

Nadat het hotel na opening, negen maanden geleden de eerste gasten mocht verwelkomen, heeft het hotel in de afgelopen maanden reeds verschillende onderscheidingen ontvangen. In oktober werd het hotel al geclassificeerd en gecertificeerd als een 5-hamer congresaccommodatie door de stichting ‘Het Erkende Congresbedrijf’ en ontving het een Green Key Gold certificering.

Lees ook: