Eten en kijken naar eten: Fucking Perfect

Kijken naar de documentaire ‘Fucking Perfect’ over topchef Sergio Herman maakt hongerig. Daarom krijgen bezoekers op vertoon van het bioscoopkaartje een aperitief en een extra gerecht bij Marque Restaurant. De film draait van 13 tot en met 22 maart bij Cinema Oostereiland.

In ‘Fucking Perfect’ is te zien hoe ver Sergio Herman gaat in zijn zoektocht naar culinaire perfectie. Zijn gezinsleven, zijn gezondheid en zijn humeur offert hij op voor zijn ambities. De documentaire volgt het jaar waarin Sergio besluit te stoppen met zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis en start met een nieuw project, restaurant The Jane in Antwerpen. De sterrenchef wordt in de keuken gefilmd, maar ook thuis, en hij is verrassend openhartig.

Restaurant Marque is een relatieve nieuwkomer in Hoorn en is gevestigd aan Bierkade 2. Chef Mark de Korte werkte eerder in topkeukens en liep stage bij Ciel Bleu en de Librije. In zijn keuken werkt hij het liefst met bio-producten

Reserveren voor de film!

Lees ook: