Jongere broer van Mick Jagger treedt op in Manifesto

De jongere broer van Mick Jagger speelt in Manifesto op zaterdag 14 maart. “Voor veel Stones fans wordt dit een avond die ze al lang in de agenda hebben staan en niet willen missen”, aldus de organisatie.

Chris Jagger is de jongere broer van Rolling Stones frontman Mick Jagger. Met zijn band maakt hij een mix van blues, zydeco en jazz. Chris Jagger zingt, speelt gitaar en wasbord, Jim Mortimore bas, Charlie Hart viool en accordeon en Malcolm Mortimore drums.

Chris speelt niet heel vaak in Nederland. In 2006 stond hij met Atcha! in Paradiso, in 2008 in P3 Purmerend en de Gigant in Apeldoorn. In 2014 speelde hij op een festival in Gouda.

Support

Als support speelt Skotwal. Dit trio vertaalt Amerikaanse countrysongs in het West-Fries. De taal van de Westfriezen, een volkje dat niet als breedsprakig bekend staat, blijkt zeer geschikt om alle denkbare gevoelens weer te geven.

Net als de originele Amerikaanse versies, behandelen de liedjes van Skotwal alle facetten van het leven. Een avond vol herkenning, humor en soms ook een moment van ontroering.

Voor de muzikale omlijsting zorgt dj Nico Druijff.

De zaal is open om 21.00 uur en tickets kosten 15 euro ex fee in de voorverkoop via www.manifesto-hoorn.nl en bij alle Primera winkels. Aan de deur kosten de kaarten 18 euro.

Ga ook naar: