Film Birdman met vier oscars draait in Cinema Oostereiland

De film Birdman heeft vier Oscars gekregen. Onder andere voor ‘beste film’ en ‘beste regisseur’ en draait op 1 maart om 19.30 uur in Cinema Oostereiland. “De grote winnaar”, aldus de organisatie van het filmhuis.

Een komedie met Michael Keaton in de hoofdrol als een de aan lagerwal geraakte acteur Riggan Thomson die een comeback probeert te maken op Broadway.

Thomson was ooit wereldberoemd door zijn rol als een iconische superheld, nu worstelt hij met een toneelstuk op Broadway. In de aanloop naar de première gaat hij de strijd aan met zijn ego en probeert hij zijn familie, zij carrière en zichzelf weer op de rails te krijgen.

Reserveer hier. Het filmhuis is gevestigd aan de Krententuin 25 in het havengebied van Hoorn.

Ga ook naar: