Inschrijven Herman Wijffels Innovatieprijs 2015

Foto: Rabobank

Ben je startend ondernemer en heb je een kansrijk, innovatief en duurzaam idee ontwikkelt op het gebied van Food & Agri, Circulaire Economie of Leefbaarheid en goede zorg? En zoek je een springplank naar succes? Schrijf je dan in voor de Herman Wijffels Innovatieprijs.

“We zoeken ondernemende mensen met de beste innovaties die goed zijn voor mens en/of milieu. Haalbare en rendabele innovaties in de laatste ontwikkelingsfase en met grote maatschappelijke impact. Iedereen kan deelnemen. Wel is het een voorwaarde dat je daadwerkelijk met de innovatie aan de slag gaat”, aldus de organisatie.

Daarnaast moet elke serieuze (aspirant) ondernemer over een up-to-date ondernemingsplan of beschreven business case beschikken. Deze is verplicht en kan gedurende de hele beoordelingsperiode opgevraagd worden. Ook heb je een werkend prototype, testresultaten of een pilot beschikbaar.

De Herman Wijffels Innovatieprijs is onderverdeeld in drie categorieën:

  • Food & Agri
  • Circulaire economie
  • Voor vitaliteit, leefbaarheid en goede zorg

Per categorie is er een prijs van € 30.000,00 euro beschikbaar. Schrijf je nu in.

Voorronde

De eerste beoordeling van de innovatie wordt gedaan aan de hand van de informatie die is ingevuld op het inschrijfformulier. Het winnen van de prijs opent deuren: je krijgt toegang tot belangrijke netwerken, publiciteit en met het prijzengeld kun je je innovatie verder realiseren. Ook vergroot de prijs je naamsbekendheid.

De Herman Wijffels Innovatieprijs is een initiatief van de Rabobank en stimuleert ondernemende mensen om van hun innovatie een succes te maken. 

Lees ook: