EarlyUrbanRun: in januari gratis sporten in groepsverband vanaf Roode Steen

Lekker samen sporten in het ochtendgloren? In januari organiseren Bikkeltraining, New Balance en Runnersworld Hoorn iedere zaterdagochtend om 6.30 uur de Early Urban Run in het centrum van Hoorn. Met elkaar, om gemotiveerd te blijven. Ook wel Runnovation genoemd.

“Iedere training begint met een warming-up. We gaan eerst rustig inlopen en maken gebruik van de ‘obstakels’ in de stad om allerlei rek- en strekoefeningen te doen. Eventueel verdelen we de groep, zodat iedereen in zijn of haar eigen tempo kan meedoen. De duur van deze Early Urban Run is ongeveer 4 à 5 kwartier en start op de Roode Steen in Hoorn”, aldus de organisatie.

De training is onder begeleiding van een professioneel en gediplomeerd team. Dit loopevenement is voor iedereen en belangrijk is dat iedere deelnemer de training in zijn of haar eigen tempo de Early Urban Run kan volbrengen.

Wil je meedoen?
Deelname is gratis. De motivatie van de organisatoren is zoveel mogelijk mensen laten ervaren dat samen hardlopen gezellig en motiverend is. En het vroege ochtenduur maakt de ervaring extra bijzonder en misschien zelfs wat extreem, maar daardoor is de voldoening na de prestatie juist heel groot.

Parkeren in de binnenstad is op dit tijdstip gratis.