Hoorn pilates en yoga studio rijker

De voorbereidingen zijn in volle gang
Foto: Sacha Hettema

De binnenstad van Hoorn is een pilates- en yogastudio rijker! Op zaterdag 3 januari organiseert Sacha Hettema ter kennismaking een open dag. “Deze mijlpaal is een feestje waard na 10 jaar lesgeven op twintig verschillende plekken”, aldus Sacha.

Pilates is een zeer uitgekiende methode van lichaamsbeweging, in combinatie met de juiste ademhaling. Zeer effectief bij rugklachten. Yoga zou je daarentegen weer ‘een reünie met jezelf’ kunnen noemen. Volstrekt niet zweverig, maar juist een duidelijke methodiek om in balans te komen.

Programma
10.00-10.30 uur Yoga
12.00-12.30 uur Ball Pilates
14.00-14.30 uur Pilates

Een vraag? Neem een kijkje tijdens de open dag aan de Muntstraat 5 in Hoorn centrum (bij de Hema om de hoek). Parkeren kan in de parkeergarage ’t Jeudje (200 m. lopen).

Benieuwd naar het lesrooster, bezoek: www.yogastudiosacha.nl