Diggy Dex en Terilekst in Hoorn

Foto: Daniel J Ashes

Op Zaterdag 25 februari speelt rapper Diggy Dex in Manifesto. Ook Terilekst zal deze avond van de partij zijn. Een avondje Hiphop zoals het bedoeld is!

Diggy Dex
Achter het pseudoniem van rapper/producent/liedjesmaker Diggy Dex gaat Koen Jansen schuil, die al een jaar of tien een vaste waarde is binnen de Nederlandse hiphop. In de zomer van 2009 scoorde Diggy Dex in zowel Nederland en Belgie een Top 3 hit met ‘Slaap Lekker (Fantastig Toch)’. Al snel volgden vijf studio albums, een platina status voor de singles ‘Treur Niet’ en ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ en optredens op bijna alle grote festivals in Nederland. Ook was Diggy Dex in november te zien in de serie ‘Ali B Op Volle Toeren’. In april staat Diggy Dex als eerste rapper in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. Maar eerst speelt hij met band in Manifesto!

Terilekst
Deze bekende naam in de Nederlandse Hip-Hop scene produceerde voor o.a. Extince, Jiggy Djé, Childish Gambino en Kohfie Konnect, maakte de officiële remix voor Anouk’s eerste nummer-1 hit ‘Three Days In A Row’ en bracht het album Spacekees & Terilekst uit met Spacekees. Dit jaar verscheen de plaat Turquoise die hij live ‘maakt’ door middel van zijn Hammondorgel en onder andere een loopstation. Verwacht ook gouden hits als ‘Blauw bloed’ en ‘Ik Wil Een Meisje’.