Familie, wat maak je mee?

Foto: GGZ

Is uw broer, moeder, man, kind of vriend(in) in behandeling bij GGZ Noord-Holland-Noord? Dan bent u van harte welkom bij de bijeenkomst “Familie, wat maak je mee?” op dinsdag 7 maart 2017 van 19:30 tot 22:00 uur in Hoorn.

Hoe wordt u betrokken bij de behandeling en het herstel van uw naaste? Wat kunt u, als familielid of naastbetrokkene betekenen? Deze bijeenkomst staat in het teken van het uitwisselen van ervaringen. Waar loopt u tegenaan? Wij ontmoeten u graag om samen over het familiebeleid van GGZ Noord-Holland-Noord in gesprek te gaan.

Programma
De film ‘This Connection’ wordt bekeken: een verhaal over familiebanden in verwarrende omstandigheden. Daarna wordt er in kleine groepen gesproken over onderwerpen als: vertrouwen, belasting van de familie bij toenemende zorg en behandeling thuis en de kloof die kan ontstaan tussen verwachtingen van familie en de praktijk. Vervolgens worden de thema’s uit de verschillende gespreksgroepen met alle aanwezigen besproken. Heeft u vragen? Stelt u deze dan gerust aan een van de medewerkers van GGZ Noord-Holland-Noord die tijdens deze avond aanwezig zijn, zoals een behandelaar, de familievertrouwenspersoon en een beleidsmedewerker. Zij beantwoorden uw vragen graag. De avond wordt afgesloten met een drankje.

Praktische informatie en aanmelding
Bijeenkomst: ‘Familie wat maak je mee?’
Dinsdag 7 maart 2017 van 19:30 – 22:00 uur (Inloop: 19:15 uur).
Locatie: GGZ NHN Hoorn, Maelsonstraat 1, 1624 NP Hoorn.
Aanmelding: Graag aanmelden voor 1 maart 2017 via www.ggz-nhn.nl/familiebijeenkomst

Cliënten en Familiemedezeggenschapsraad
De bijeenkomst wordt georganiseerd door de themagroep Familie die de belangen van familie en naastbetrokkenen van cliënten van GGZ Noord-Holland-Noord behartigt. Door uw ervaringen te delen, kan de themagroep Familie (onderdeel van de Cliënten en Familie Medezeggenschapsraad) u beter vertegenwoordigen en informeren.