Alle kleuren van de dwarsfluit

Foto: Muziekschool Boedijn

Wist je dat je twee of meer tonen tegelijkertijd op één dwarsfluit kunt spelen en dat je kunt zingen terwijl je fluit speelt? Dit zijn nog maar twee van de moderne technieken die voorbij komen tijdens de workshop Flute Colors op zaterdag 5 februari bij muziekschool Boedijn in Hoorn.

Deelnemers leren op een leuke, luchtige en leerzame manier hoe je nog meer verschillende klanken uit de dwarsfluit kunt halen en hoe je deze technieken kunt gebruiken om een nog betere fluitist te worden.

De workshop wordt gegeven door Rogier de Pijper, de bedenker van Flute Colors. Hij reist momenteel met de workshop door het hele land en daarbuiten. Zijn boek Flute Colors is afgelopen jaar in 13 landen verkocht.

Zondag 5 februari van 10.00 tot 12.30 uur voor volwassenen en van 13.30 tot 16.00 uur voor kinderen tot en met 18 jaar. De workshop is geschikt voor iedereen van beginner (1 jaar les) tot ver gevorderd!

Informatie of aanmelden bij [email protected]. De kosten van deze workshop zijn 15 euro. Deelnemers die het boek á 19,95 willen kopen, kunnen het boek aanschaffen met 5 euro korting