OM eist 12 jaar tegen sadist Mustapha El N

Foto: JVL

Een vrouw uit Hoorn is 2 en een halve maand ontvoerd geweest en werd door haar ontvoerder, de 39-jarige Mustapha El N. uit Hoorn, gedwongen mensonterende dingen te doen. Dat gebeurde tussen half december 2015 en eind februari 2016. Vrijdag werd de zaak behandeld in de rechtbank.

De vrouw kwam in contact met de dader via datingsite Badoo en werd vrijwel direct door El N. afgeperst. Zij werd gedwongen om, onder invloed van drugs, seks te hebben met meerdere mannen. Ook werd ze beschoten met een vuurwapen en is ze afgeperst en bestolen van tienduizenden euro´s.

Het slachtoffer verklaarde dat zij urine moest drinken en werd gedwongen ontlasting te eten, ook moest zij de anus van El N. schoonlikken nadat hij naar de w.c. was geweest.

El N. gaf toe dat hij deze sadistische misdaden heeft begaan. Hij verklaarde dat hij in die tijd vrijwel permanent onder invloed van GHB was.

De dader zou een schuld van 100.000 euro hebben bij motorclub Satudarah afdeling Purmerend, hoewel hij dit zelf ontkend.

De officier van justitie eiste 12 jaar onvoorwaardelijke celstraf tegen El N. De rechter doet op 3 februari uitspraak in deze gruwelijke zaak.