Feestdagen in Het Park: ‘Wie is uw Ster van 2016?’

Foto: Theater Het Park

Na de succesvolle Kerstballenactie uit 2014 komt Schouwburg Het Park nu terug met de Kerststerrenactie! Nomineer uw ster van 2016 en maak kans op twee kaarten voor een voorstelling naar keuze.

Doormiddel van een speciale ansichtkaart met kerstster, kunnen bezoekers van Het Park hun ster van 2016 nomineren. Wie heeft het afgelopen jaar iets bijzonders gedaan of betekend? Bezoekers kunnen hun ster met nominatie vervolgens in de sterrenhemel van Foyer Het Park hangen. Iedere voorstellingsdag kiest de artiest van die dag één ster uit de sterrenhemel. De persoon aan wie deze kaart is opgedragen, ontvangt van Schouwburg Het Park twee kaartjes voor een voorstelling naar keuze in seizoen 2016-2017 (mits niet uitverkocht).

De ansichtkaart is terug te vinden in de huis-aan-huiskrant die verspreid is door West-Friesland en ligt bij de servicebalie van Het Park. Ook is deze te downloaden via www.hetpark.nl.

Sexy Chippendales openen Feestdagen in Het Park
De Feestdagen in Het Park worden aankomende vrijdag 9 december omstreeks 19.30 uur officieel geopend door de wereldberoemde Chippendales. De sexy mannen ontsteken de lichtjes in de metershoge kerstboom in de foyer van het theater en geven daarmee het startsein voor de feestdagen. Van 9 tot en met 30 december pakt Het Park extra uit voor haar bezoekers met speciale feestdagenspecials in Foyer Het Park, verrassende extra activiteiten en de Kerststerrenactie.

Ga snel naar www.hetpark.nl voor het volledige programma kom genieten van ‘the most wonderful time of the year’ in het theater!