Kerstwandeltocht Hoorn

Foto: JD Hancock

Wandel mee! Tijdens Kerstwandeltocht op zaterdag 17 december. De start vindt plaats tussen 10 en 12.00 uur vanaf de Noorderveemarkt, tegenover het station in Hoorn, waarna een route van 15 kilometer je langs de heerlijkste herfstplekjes en meest knusse stukjes van de stad voert.

Halverwege de tocht, ter hoogte van de Karsten Travelstore, zal je een stempelpost vinden alwaar je kunt genieten van een warme bak koffie of thee. De finish is weer op de Noorderveemarkt, alwaar de geur van warme glühwein en talrijke kerstlichtjes je welkom zullen heten op de gezelligste kerstmarkt van Hoorn: Kerst op het Plein 2016. Een heerlijke afsluiting van een fijne Kerstwandeltocht!

Schrijf je snel in want vol=vol. Inschrijven kan aan de balie van Noord-Hollands grootste wandelschoenenspecialist: de Karsten Travelstore aan de Factorij 9 in Zwaag en via www.karstentravelstore.nl voor maar € 2,- per persoon, of aan de kassa bij de start van de Kerstwandeltocht voor € 3,- per persoon inclusief unieke kerstmuts.