Herberg Hoorn laat de stad weer stralen…

Foto: Benno Ellerbroek

In december laat Herberg Hoorn de stad weer stralen. Dit jaar rond het thema; Hoorn, Stad van ons Allen. Op zondag 18 december, tijdens de Superkoopzondag, wordt het havengebied en het centrum van Hoorn gevuld met live muziek op straten en pleinen.

Artiesten delen geheel vrijblijvend hun talenten en zorgen voor een warm kerstgevoel. Er is theater op verrassende locaties. Er zijn onverwachte ontmoetingen. En vertellingen uit alle windstreken. Bij de Koepelkerk op het Grote Noord wordt vanaf 13.00 uur een eigentijds kerstspektakel opgevoerd, waarbij in totaal vijf scenes te zien zullen zijn. Verzorgingshuizen worden bezocht, er komt een actief kinderplein op de Noorderveemarkt en er wordt verbinding gezocht met alle groepen uit onze samenleving.

Verder wordt er samengewerkt met De Hoornse Straatjes waar jongeren hun visie op de stad in diverse etalages laten zien. Ook met de organisatie van Kerst op ’t Plein en het Kleine Noord/Dubbele Buurt Theaterkwartier wordt samengewerkt. Zo wordt de stad als geheel omgetoverd tot een ware herberg, waar plaats is voor iedereen.

Het complete programma van Herberg Hoorn staat nu op de website, www.herberghoorn.nl