GGZ zoekt vrijwilligers

Foto: GGZ

Bent u iemand die stevig in uw schoenen staat, niet snel ergens van opkijkt, humor heeft en goed kan relativeren? Heeft u daarnaast de mogelijkheid om een paar uurtjes per maand uw tijd te delen met iemand anders? Wie weet bent u dan de vrijwilliger waar wij naar op zoek zijn!

GGZ Noord-Holland-Noord is, in de omgeving van Hoorn en Medemblik, op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die af en toe praktische hulp of ondersteuning willen geven aan mensen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Een luisterend oor, samen een wandeling maken of een terras bezoeken, een gezamenlijke hobby delen of meegaan naar een instantie? Door uw inzet als vrijwilliger vergroot u het sociale netwerk van cliƫnten. Ook ontlast u de mantelzorger, die hun familielid of vriend(in) vaak al veel ondersteuning biedt met allerlei hand- en-spandiensten. Heeft u interesse? Meld u dan aan als vrijwilliger!

U werkt als vrijwilliger nauw samen met medewerkers van het wijkteam in Hoorn of Medemblik. Het wijkteam van GGZ Noord-Holland-Noord biedt zorg aan mensen die thuis wonen en behandeling krijgen voor hun psychiatrische problemen. U wordt door het team ondersteund en er zijn diverse cursusmogelijkheden.

Contact
Wilt u graag meer informatie over het vrijwilligerswerk of u direct aanmelden?
Neem dan gerust contact op met Carolien Appelman via: 06 53 32 11 68 of Claire van Wieringen via: 06 20 93 14 19. www.ggz-nhn.nl