ZEEP De Marathon

Foto: Het Gezelschap

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober is er in het Pakhuis de voorstelling ZEEP (oftewel soap) “de Marathon” van Het Gezelschap. Nu worden alle onderdelen, die al eerder gespeeld werden in Het Pakhuis, achter elkaar vertoond. Hilarisch. Een marathon die je niet mag missen!

Het avontuur begon in 2015 als theaterexperiment. Gewapend met speciaal gecomponeerde soapmuziek en een reclameblok dat door de Blauwe Schuit werd ontwikkeld, zocht Het Gezelschap naar dé manier om soap in het theater te brengen.

Er werden afleveringen bijgeschreven en de verhaallijnen en verwikkelingen groeiden uit tot het onvoorstelbare. En nu kan dan het eindresultaat bewonderd worden: een steeds hilarischer verhaal vol onmogelijke liefdes, verloren kinderen, gevangenisstraffen, een geheimzinnig medaillon en zelfs een moord.

Voor het eerst staan alle acteurs die met één of meer afleveringen mee hebben gedaan tegelijk op het podium en brengen samen het slotakkoord van deze eerste Hoornse soap! Laat je meeslepen door de spanning en intriges in ZeeP de Marathon!

Het Gezelschap:
Tekst & Regie : Janna de Lathouder
Muziek: Martijn Bos
Filmpjes: Astrid Rosenhart

Prijs: € 12,50 Met korting*: € 10,00 * Op vertoon van CJP Reserveren via www.pakhuishoorn.nl