Halloween met Muziek Centrum Hoorn

Foto: MuziekCentrum Hoorn

Zondag 30 oktober geven leerlingen van Muziek Centrum Hoorn een optreden met een Halloween tintje bij poppodium Manifesto in Hoorn. Deze middag is tevens de officiƫle opening van het muziek centrum.

Muziek Centrum Hoorn is in mei 2016 ontstaan nadat zowel het bekende Mupo als Stichting Pop Hoorn ophielden met de lesruimtes en de daar werkzame docenten. Jerney Molenaar, George Vlaar en Sven Bakker sloegen de handen ineen en besloten hun energie en ervaring te bundelen. Allen zijn al geruime tijd afgestudeerd aan het conservatorium en hebben meer dan 10 jaar ervaring met het geven van muziekles.

Bij Muziek Centrum Hoorn kun je terecht voor zangles, gitaarles, basgitaarles en drumles. De lessen worden gegeven in Manifesto.

De leerlingen zullen deze middag laten zien wat ze kunnen en het publiek vermaken met een heerlijk uurtje muzikaal griezelen.

Kijk voor meer informatie over de muzieklessen op www.muziekcentrumhoorn.nl. Het concert in Manifesto begint om 15:00 en de entree is slechts 2 euro.