WestSaid is this England

Foto: Theater Het Pakhuis

Said el Hassnaoui (WestSaid) speelt op 1 oktober 20.30 uur zijn eigen comedyshow “Westsaid is this England” in Theater Het Pakhuis in Hoorn.

Said is bekend als organisator en entertainer van de Hoorn Lacht/Open Mic shows maar heeft nu een eigen show. Hij is een verhalen vertellende comedian, entertainer en globetrotter. Nou ja globetrotter, hij komt weleens ergens, maar zijn voorstelling daarentegen gaat nergens over.

Verwacht geen wijsheid, rode draad of geëngageerd cabaret. Laat de sleur van het dagelijks leven los. Even geen ellende of andere ongein. Gewoon achterover zitten en hardop lachen.
Said is een entertainer die je met zijn verhalen mee neemt op reis door zijn wondere wereld vol gekke gebeurtenissen. Prijs:€ 8,00 Reserveren via www.pakhuishoorn.nl

Een sympathieke comedian bij wie je al moet lachen als hij opkomt en met zijn hoge energie houdt hij het publiek met gemak in zijn ban.

WestSaid is ook een vaste comedian van de Comedy Explosion en Badaboom Comedy Club. In 2014 won hij het UICF Talent Award en Comedy Slam.