Winkeldieven gepakt

Op donderdag 18 augustus, rond 17.30 uur, heeft er bij de Douglas op de Grote Noord in Hoorn een winkeldiefstal plaatsgevonden. Hierbij zijn twee verdachten ervandoor gedaan. Ze zijn beide later opgepakt door de politie.

Drie passanten zijn achter de verdachten aan gegaan en hebben de gestolen goederen van Douglas van de verdachten weten af te pakken en hebben deze terugbezorgd bij de Douglas.

Even later zijn twee verdachten bij het station van Hoorn door de politie aangehouden voor deze winkeldiefstal.

De verdachten hadden verschillende goederen bij zich waarvan het vermoeden bestaat dat deze ook van diefstal afkomstig zijn. Het gaat om een elektrische tandenborstel van het merk Oral B en een aantal zonnebrillen van het merk Invu en Prego.

De politie komt graag in contact met de passanten die achter de verdachten zijn aangegaan. De passanten zouden werkzaam zijn voor een energiebedrijf. Het is onbekend welk energiebedrijf dit is.

Ook wil de politie in contact komen met de benadeelde winkels waar de zonnebrillen en de tandenborstel zijn weggenomen. Het is mogelijk dat deze goederen niet uit een winkel in Hoorn zijn weggenomen maar uit winkels in de omgeving van Hoorn.

Voor eventuele getuigen of gedupeerden is de politie te bereiken op 0900-8844 Basisteamrecherche Hoorn.